Certified SPA SPECIALIST & Spa Therapist

ΓΙΝΕ: Certified SPA SPECIALIST (Level Advanced) & Spa Therapist (Level basic)
Θεσσαλονίκη - Χανία

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ACTA (ΤΕΧΝΟΒΛΑΣΤΌΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ.)
ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΑΜΕΣΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Δημοσιεύτηκε από Flight school / Aerial arts ,Yoga & Traditional massage στις Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019

Το (F)light School ανακοινώνει την έναρξη:

 1. Πιστοποιημένου Κύκλου Εκπαίδευσης Certified Spa Specialist (Level Advanced) στα Χανιά Κρήτης και στην Θεσσαλονίκη, για το 2021 -2022, σε πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της ACTA, τεχνοβλαστού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
 2. Την έναρξη εκπαιδευτικών σεμιναρίων Spa Therapist (Level Basic)

Εφοδιάσου με τις κατάλληλες γνώσεις μέσα από τα εκπαιδευτικά πιστοποιημένα προγράμματα  του (F)light School και χτίσε μια νέα λαμπρή καριέρα στο χώρο του τουρισμού (wellness & spa) και των εναλλακτικών θεραπειών.

ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 20% ΕΚΠΤΩΣΗ  ΣΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Certified SPA SPECIALIST

&

Spa Therapist 

ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΟΝ  ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

 

* Η παραπάνω έκπτωση ισχύει για εγγραφές μέχρι 15/9

Η επαγγελματική εξειδίκευση είναι το κλειδί που μπορεί να ανοίξει τις κατάλληλες πόρτες στους νέους ανθρώπους οι οποίοι αναζητούν εργασία στις μέρες μας, καθώς είναι αυτή που παρέχει στους νέους επαγγελματίες τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν στην εύρεση εργασίας και να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική εξέλιξη κάθε ατόμου.

Στις μέρες μας, παρά τις δυσκολίες που περνάμε όλοι, λόγω του  Covid 19,  η ενασχόληση με τον τουρισμό εξακολουθεί να είναι μία από τις κορυφαίες επαγγελματικές ευκαιρίες και αποτελεί μια από τις κύριες προσοδοφόρες πηγές της εγχώριας οικονομίας που γνωρίζει ανάπτυξη. Ένα νέο αναπτυσσόμενο κομμάτι του τουρισμού είναι η παροχή  υπηρεσιών ευεξίας και ομορφιάς (wellness & beauty). Για να πετύχουμε την άριστη ποιότητα στην παροχή των υπηρεσιών αυτών χρειάζονται άνθρωποι κατάλληλα εκπαιδευμένοι και επαγγελματίες πλήρως εξειδικευμένοι.

Ο Certified Spa Specialist  και Spa Therapist είναι  ειδικότητες που έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση και υψηλές χρηματικές απολαβές.

Το  (F) light School συνεργάζεται με την Cocoon Luxury Spa Care  μια εταιρεία με μεγάλη  εμπειρία  στην οργάνωση και τη διαχείριση μονάδων Spa σε Ελληνικές ξενοδοχειακές μονάδες.  Η συνεργασία  αυτή μας  βοήθησε να αντιληφθούμε το κενό που υπάρχει στην ικανότητα ανάπτυξης των χώρων αυτών λόγω της έλλειψης εξειδικευμένου προσωπικού και γι’ αυτό το λόγο δημιουργήσαμε τους κύκλους εκπαίδευσης για την ειδικότητα του Certified Spa Specialist & Spa Therapist.

Στο (F)light School εκπαιδεύουμε Spa Specialists και τους εφοδιάζουμε με τις κατάλληλες γνώσεις ώστε να είναι έτοιμοι να εργαστούν σε κέντρα ευεξίας υψηλών προτύπων και είναι προετοιμασμένοι για την επίτευξη μιας άρτιας θεραπευτικής συνεδρίας.

Καθημερινά άνθρωποι με διαφορετική κουλτούρα, συνήθειες και εμπειρίες επισκέπτονται τα κέντρα ευεξίας των ξενοδοχείων κατά τη διάρκεια της παραμονής τους σε αυτά. Ο επαγγελματίας  που θα τους υποδεχτεί και θα τους φροντίσει, θα πρέπει να κατέχει ορισμένες ειδικές ικανότητες. Ο/ η Spa Specialist  θα πρέπει να είναι ευγενικός/ή, χαμογελαστός/ή, να γνωρίζει σε βάθος τις τεχνικές που παρέχονται στο χώρο αλλά και να είναι σε θέση να προτείνει την κατάλληλη τεχνική για τον πελάτη που ζητάει τη βοήθεια του/της. Θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να κατανοήσει σε βάθος τον εκάστοτε θεραπευόμενο και να του προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, πάντοτε με σεβασμό σε όλα τα επίπεδα της ανθρώπινης ύπαρξης, σώμα- νους- ψυχή.

Ο/ η Spa Specialist  θα χρειαστεί να εξυπηρετήσει τον θεραπευόμενο-πελάτη ίσως μία και μοναδική φορά και είναι απαραίτητο μέχρι το τέλος της συνεδρίας να καταφέρει να αφήσει τέτοια «μνήμη» στο σώμα του ώστε ο θεραπευόμενος-πελάτης να επιστρέψει για να ζήσει ξανά  μια εμπειρία σαν αυτή.

Μοναδικά του εφόδια για να το πετύχει αυτό είναι η αγάπη για αυτή την εργασία υψηλής κοινωνικής προσφοράς, η γνώση και η εξειδίκευση που θα αποκτήσει με τη σωστή εκπαίδευση και καθοδήγηση από  τους ειδικούς του χώρου.

SPA THERAPIST & SPA SPECILIST TRAINING

Η ομάδα του  (F)light School  κατανοώντας πλήρως τις δυσκολίες που έχουν προκύψει λόγω του Covid 19, δημιούργησε ένα ευέλικτο  πρόγραμμα εκπαιδευτικών σεμιναρίων, δίνοντας την δυνατότητα σε όσους εκπαιδευόμενους θέλουν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα σε δυο  εκπαιδευτικούς κύκλους. Έτσι μπορούν τον πρώτο χρόνο να παρακολουθήσουν τον κύκλο Spa Therapist που περιλαμβάνει τις εξής τεχνικές: Χαλαρωτικό Μασάζ / Relax massage, Σουηδικό μασάζ/ Swedish massage,Βασικές αρχές Ρεφλεξολογίας / Basic Reflexology,Μασάζ πελμάτων /

Foot massage, Μυϊκή Επεξεργασία Βαθέος Ιστού/ Deep Tissue massage (για τον κύκλο Spa Therapist δίδεται βεβαίωση παρακολούθησης των σεμιναρίων) και να ολοκληρώσουν τον δεύτερο χρόνο, παρακολουθώντας τα υπόλοιπα μαθήματα.

Τελειώνοντας την εκπαίδευση  και μετά από τις ανάλογες εξετάσεις, μπορούν να πάρουν την πιστοποίηση του  Certified Spa Specialist.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Spa Therapist (1st level)

A 70- HOUR SEMINARS CIRCLE

Ο κύκλος σεμιναρίων περιλαμβάνει τη θεωρητική προσέγγιση των εναλλακτικών θεραπειών και την πρακτική εξάσκηση αυτών μέσα στο χρονικό διάστημα των οκτώ(8) μηνών (70) διδακτικές ώρες (θεωρία και πρακτική).

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι θα διδαχθούν και θα εξασκηθούν πάνω στις εξής θεραπευτικές τεχνικές και πρακτικές:

 • Χαλαρωτικό Μασάζ / Relax massage
 • Σουηδικό μασάζ/ Swedish massage
 • Βασικές αρχές Ρεφλεξολογίας / Basic Reflexology
 • Μασάζ πελμάτων / Foot massage
 • Μυϊκή Επεξεργασία Βαθέος Ιστού/ Deep Tissue massage

Certified Spa Specialist (level advanced)

A 300- HOUR SEMINARS CIRCLE

Ο κύκλος σεμιναρίων περιλαμβάνει τη θεωρητική προσέγγιση των εναλλακτικών θεραπειών και την πρακτική εξάσκηση αυτών μέσα στο χρονικό διάστημα των οκτώ(8) μηνών (300) διδακτικές ώρες (θεωρία και πρακτική). Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι θα διδαχθούν και θα εξασκηθούν πάνω στις εξής θεραπευτικές τεχνικές και πρακτικές:

Wellness

 • Μυϊκή Επεξεργασία Βαθέος Ιστού/ Deep Tissue massage
 • Χαλαρωτικό Μασάζ / Relax massage
 • Σουηδικό μασάζ/ Swedish massage
 • Αθλητικό μασάζ / Sports massage
 • Λεμφικό Μασάζ Lymphatic massage
 • Μασάζ με ζεστές πέτρες / Hot Stones / massage
 • Cupping Therapy (Θεραπεία με Βεντούζες)
 • Ινδικό Μασάζ Κεφαλής / Indian head massage
 • Μασάζ για εγκύους / Pregnancy Massage
 • Μασάζ Κοιλίας/ Παχέος Εντέρου / Belly , colon massage
 • Βασικές αρχές Ρεφλεξολογίας / Basic Reflexology
 • Μασάζ πελμάτων / Foot massage
 • Candle massage

 Beauty

 • Φροντίδα Προσώπου και Σώματος με Φυσικά Προϊόντα

Medical

 • Ανατομία, Φυσιολογία, Παθολογία
 • Δερματολογία
 • Πρώτες βοήθειες και βασικές αρχές υγιεινής

Spa conculting

 • Κώδικας Συμπεριφοράς και Πρωτόκολλα Λειτουργίας Spa
 • Λήψη αποφάσεων και διαχείριση κρίσεων στον επαγγελματικό χώρο
 • Τεχνικές προώθησης  υπηρεσιών και πώλησης προϊόντων

Επισκεφτείτε το website του (F)light School  www.flight-school.gr και κάντε εγγραφή τώρα!

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα, ώστε να εξυπηρετούνται και οι εργαζόμενοι.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στα Χανιά Κρήτης  και στην Θεσσαλονίκη.

Τα συγκεκριμένα πακέτα σπουδών απευθύνοται σε Εναλλακτικούς Θεραπευτές, Φυσικοθεραπευτές, Αισθητικούς αλλά και σε όσους θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις και πρακτική εκπαίδευση πάνω στην ειδικότητα του Spa Specialist και σας εξασφαλίζουν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ της ACTA, (τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης).

Ο Πιστοποιημένος κύκλος Εκπαίδευσης Certified Spa Specialist, περιλαμβάνει την εκπαίδευση σε τεχνικές μάλαξης σώματος  που είναι απαραίτητο  να υπάρχουν στον κατάλογο υπηρεσιών  ενός κέντρου ευεξίας (Spa) όπως για παράδειγμα,  χαλαρωτική μάλαξη, μάλαξη βαθέος ιστού (Deep  tissue massage), λεμφικό μασάζ, μασάζ κεφαλής, hot stones massage, foot massage, cupping massage κλπ. Επίσης  απαραίτητες ιατρικές γνώσεις στην ανατομία, παθολογία και φυσιολογία του ανθρώπινου σώματος.

Εκτός από τις τεχνικές  και τις ιατρικές γνώσεις, ο εκπαιδευτικός κύκλος περιλαμβάνει  και την κατάλληλη εκπαίδευση σχετικά με τον κώδικα συμπεριφοράς, τα πρωτόκολλα λειτουργίας ενός Spa τη σωστή εξυπηρέτηση πελατών (marketing & sales) αλλά και τη διαχείριση κρίσεων μέσα στον επαγγελματικό χώρο  (Spa Consulting).

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντοςΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

FLIGHT SCHOOL CHANIA
AERIAL ARTS ,YOGA & TRADITIONAL MASSAGE

Ελευθερίας 83, Πασακάκι Χανία Κρήτης
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 28210 79806 & 6977134627

info@flight-school.gr | www.flight-school.gr

– Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα, ώστε να εξυπηρετούνται και οι εργαζόμενοι.
– Τα συγκεκριμένα πακέτα σπουδών απευθύνονται σε Εναλλακτικούς Θεραπευτές, Φυσικοθεραπευτές, Αισθητικούς αλλά και σε όσους θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις και πρακτική εκπαίδευση πάνω στην ειδικότητα του Spa Specialist.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Με μεγάλη μας χαρά ενημερώνουμε ότι έχουμε προετοιμάσει την εκπαίδευση σας και έχουμε προβλέψει την ασφάλεια σας όσον άφορα τις νέες συνθήκες σύμφωνα με τον covid 19, καθώς επίσης και σε περίπτωση νέας καραντίνας είμαστε και πάλι προετοιμασμένοι ούτως ώστε να μην διακοπεί το πρόγραμμα της πιστοποιημένης εκπαίδευσης