Εκπαίδευση

ΓΙΝΕ CERTIFIED SPA SPECIALIST

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΑΜΕΣΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Το (F)light School ανακοινώνει την έναρξη του Πιστοποιημένου Κύκλου Εκπαίδευσης Certified Spa Specialist  στα Χανιά Κρήτης για το 2018-2019, σε πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της ACTA, τεχνοβλαστού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εφοδιάσου με τις κατάλληλες γνώσεις μέσα από τα εκπαιδευτικά πιστοποιημένα προγράμματα  του (F)light School και χτίσε μια νέα λαμπρή καριέρα στο χώρο του τουρισμού (wellness & spa) και των εναλλακτικών θεραπειών.

ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 100€ ΣΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Η επαγγελματική εξειδίκευση είναι το κλειδί που μπορεί να ανοίξει τις κατάλληλες πόρτες στους νέους ανθρώπους οι οποίοι αναζητούν εργασία στις μέρες μας, καθώς είναι αυτή που παρέχει στους νέους επαγγελματίες τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν στην εύρεση εργασίας και να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική εξέλιξη κάθε ατόμου.

Στις μέρες μας, η ενασχόληση με τον τουρισμό εξακολουθεί να είναι μία από τις κορυφαίες επαγγελματικές ευκαιρίες και αποτελεί μια από τις κύριες προσοδοφόρες πηγές της εγχώριας οικονομίας που γνωρίζει ανάπτυξη. Ένα νέο αναπτυσσόμενο κομμάτι του τουρισμού είναι η παροχή  υπηρεσιών ευεξίας και ομορφιάς (wellness & beauty). Για να πετύχουμε την άριστη ποιότητα στην παροχή των υπηρεσιών αυτών χρειάζονται άνθρωποι κατάλληλα εκπαιδευμένοι και επαγγελματίες πλήρως εξειδικευμένοι

Ο Certified Spa Specialist είναι μια ειδικότητα που έχει πολύ μεγάλη ζήτηση και υψηλές χρηματικές απολαβές.

Η εμπειρία μας, στην οργάνωση και τη διαχείριση μονάδων Spa σε Ελληνικές ξενοδοχειακές μονάδες, μας βοήθησε να αντιληφθούμε το κενό που υπάρχει στην ικανότητα ανάπτυξης των χώρων αυτών λόγω της έλλειψης εξειδικευμένου προσωπικού και γι’ αυτό το λόγο δημιουργήσαμε τον πιο ολοκληρωμένο κύκλο εκπαίδευσης για την ειδικότητα του Certified Spa Specialist.

Ο Πιστοποιημένος Κύκλος Εκπαίδευσης Certified Spa Specialist περιλαμβάνει την εκπαίδευση σε τεχνικές μάλαξης σώματος  που είναι απαραίτητο να υπάρχουν στον κατάλογο υπηρεσιών  ενός κέντρου ευεξίας (Spa) όπως για παράδειγμα, χαλαρωτική μάλαξη, μάλαξη βαθέος ιστού (Deep  tissue massage), λεμφικό μασάζ, μασάζ κεφαλής, hot stones massage, foot massage, cupping massage κλπ.

Εκτός από τις τεχνικές όμως, που φυσικά είναι απαραίτητες, παρέχουμε και την κατάλληλη εκπαίδευση σχετικά με τον κώδικα συμπεριφοράς, τα πρωτόκολλα λειτουργίας ενός Spa, τη σωστή εξυπηρέτηση πελατών (marketing & sales) αλλά και τη διαχείριση κρίσεων μέσα στον επαγγελματικό χώρο.

Στο (F)light School εκπαιδεύουμε spa specialists και τους εφοδιάζουμε με τις κατάλληλες γνώσεις ώστε να είναι έτοιμοι να εργαστούν σε κέντρα ευεξίας υψηλών προτύπων και είναι προετοιμασμένοι για την επίτευξη μιας άρτιας θεραπευτικής συνεδρίας.

Καθημερινά άνθρωποι με διαφορετική κουλτούρα, συνήθειες και εμπειρίες επισκέπτονται τα κέντρα ευεξίας των ξενοδοχείων κατά τη διάρκεια της παραμονής τους σε αυτά. Ο επαγγελματίας  που θα τους υποδεχτεί και θα τους φροντίσει, θα πρέπει να κατέχει ορισμένες ειδικές ικανότητες. Ο/ η Spa Specialist  θα πρέπει να είναι ευγενικός/ή, χαμογελαστός/ή, να γνωρίζει σε βάθος τις τεχνικές που παρέχονται στο χώρο αλλά και να είναι σε θέση να προτείνει την κατάλληλη τεχνική για τον πελάτη που ζητάει τη βοήθεια του/της. Θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να κατανοήσει σε βάθος τον εκάστοτε θεραπευόμενο και να του προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, πάντοτε με σεβασμό σε όλα τα επίπεδα της ανθρώπινης ύπαρξης, σώμα- νους- ψυχή.

Ο/ η Spa Specialist  θα χρειαστεί να εξυπηρετήσει τον θεραπευόμενο-πελάτη ίσως μία και μοναδική φορά και είναι απαραίτητο μέχρι το τέλος της συνεδρίας να καταφέρει να αφήσει τέτοια «μνήμη» στο σώμα του ώστε ο θεραπευόμενος-πελάτης να επιστρέψει για να ζήσει ξανά μια εμπειρία σαν αυτή.

Μοναδικά του εφόδια για να το πετύχει αυτό είναι η αγάπη για αυτή την εργασία υψηλής κοινωνικής προσφοράς, η γνώση και η εξειδίκευση που θα αποκτήσει με τη σωστή εκπαίδευση και καθοδήγηση από τους ειδικούς του χώρου.

SPA THERAPIST CERTIFIED TRAINING

Η ομάδα του (F)light School δημιούργησε και τώρα προσφέρει έναν πιστοποιημένο κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων, με στόχο μας την εξειδίκευση νέων επαγγελματιών στην παροχή υπηρεσιών σε Spa και κέντρα ευεξίας υψηλών προδιαγραφών.

Στα πλαίσια της επαγγελματικής εξέλιξης, το (F)light School  , προωθεί την έναρξη ενός νέου κύκλου σεμιναρίων εκπαίδευσης και κατάρτισης επαγγελματιών με την ειδικότητα του Certified Spa Specialist.

A 300- HOUR SEMINAR CIRCLE

Ο κύκλος σεμιναρίων περιλαμβάνει τη θεωρητική προσέγγιση των εναλλακτικών θεραπειών και την πρακτική εξάσκηση αυτών μέσα στο χρονικό διάστημα των οκτώ(8) μηνών (300) διδακτικές ώρες (θεωρία και πρακτική). Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι θα διδαχθούν και θα εξασκηθούν πάνω στις εξής θεραπευτικές τεχνικές και πρακτικές:

 • Μυϊκή Επεξεργασία Βαθέως Ιστού
 • Χαλαρωτικό Μασάζ
 • Λεμφικό Μασάζ
 • Hot Stones
 • Cupping Therapy (Θεραπεία με Βεντούζες)
 • Ινδικό Μασάζ Κεφαλής
 • Μασάζ Κοιλίας/ Παχέος Εντέρου
 • Βασικές αρχές Ρεφλεξολογίας
 • Μασάζ πελμάτων
 • Φροντίδα Προσώπου και Σώματος με Φυσικά Προϊόντα
 • Ανατομία, Φυσιολογία, Παθολογία
 • Κώδικας Συμπεριφοράς και Πρωτόκολλα Λειτουργίας Spa
 • Λήψη αποφάσεων και διαχείριση κρίσεων στον επαγγελματικό χώρο
 • Βασική εκπαίδευση Αγγλικών- Ορολογίες

Επισκεφτείτε το website του (F)light School  www.flight-school.gr και κάντε εγγραφή τώρα!

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα, ώστε να εξυπηρετούνται και οι εργαζόμενοι.

Το πρόγραμμα και οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο (F)light school πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της ACTA, τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που εδρεύει στα Χανιά Κρήτης.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

FLIGHT SCHOOL CHANIA
AERIAL ARTS ,YOGA & TRADITIONAL MASSAGE

Ελευθερίας 83, Πασακάκι Χανία Κρήτης
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 28210 79806 & 6934583344

info@flight-school.gr | www.flight-school.gr

Το συγκεκριμένο πακέτο σπουδών απευθύνεται σε Εναλλακτικούς Θεραπευτές, Φυσικοθεραπευτές, Αισθητικούς αλλά και σε όσους θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις και πρακτική εκπαίδευση πάνω στην ειδικότητα του Spa Specialist και σας εξασφαλίζει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ της ACTA, τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης